Frederiksborg Haveforening

Du er her: Hjem > Haver til salg > Procedure for salg af have

Procedure for salg af have

  1. Når du har besluttet dig for at sælge, tager du kontakt til Stig Vinten, have 5, som giver dig de papirer, du skal udfylde.

  2. Når du har udfyldt papirerne, afleverer du dem i foreningens postkasse ved Fælleshuset, og betaler samtidigt et vurderingsgebyr på 1000 kr, der overføres til vores konto eller (Per's mobilepay) de skal bare ikke i postkassen, gerne kontant men så direkte til en af os to

  3. Når huset er vurderet, sørger Stig for at det kommer til salg på opslagstavlerne og på hjemmesiden.

  4. Mulige købere fra Ventelisten bliver herefter kontaktet med henblik på salg.

  5. Når én har besluttet sig for at købe, og vedkommende kan godkendes af bestyrelsen, aftaler du med Stig, hvornår der kan skrives under på overtagelsen.

  6. På underskriftsmødet aftaler du med køber, hvornår overtagelsen af huset skal ske. I aftaler også, hvordan en eventuel refusion af betalt haveleje skal foregå.

  7. Køber skal overføre købesummen hurtigst mulig til foreningens konto.

  8. Når købesummen er indgået på foreningens bankkonto,  frigiver kassereren købesummen efter 8 dage og overfører til din konto …

 

TRÆFFETID

Bestyrelsen kan fremover ikke træffes i bestyrelseslokalet om søndagen på fællesarbejdet.

Der henstilles til medlemmerne, at de retter deres spørgsmål til bestyrelsen skriftligt, enten pr. mail til info@hsf-1919.dk, ved at benytte Kontakt-linket på hjemmesiden, eller aflevere materialet i Foreningens postkasse ved Fælleshuset. (Trappen til Kælderen)

nach oben